Buitengoed De Drentse Hoeven | Schoonoord Drenthe

Coevorden - Schoonoord
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BUITENGOED DE DRENTSE HOEVEN SCHOONOORD | 75 RECREATIEVILLA'S
MELD JE AAN VIA DE PROJECTWEBSITE WWW.DEDRENTSEHOEVEN.NL

Een tweede thuis, helemaal voor jezelf, die je kunt gebruiken op de momenten dat het jou uitkomt. Dat zou fijn zijn! In het Drentse Schoonoord hebben wij de ruimte gevonden om 75 luxe recreatievilla’s te realiseren in het plan De Drentse Hoeven.

Drenthe is heerlijk groen en landelijk; het heeft een oeroud landschap dat helemaal terugvoert tot aan de prehistorie. Al die bossen, heidevelden en natuurplassen in de directe omgeving bieden je alle kans om eropuit te trekken en ultiem te ontspannen. Vanaf het park in Schoonoord ligt een fietsverbinding naar het dorp, waar alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt en een huisarts aanwezig zijn.

Omdat je vanaf het allereerste begin inspraak hebt, wordt jouw buitenverblijf in De Drentse Hoeven precies zoals jij het voor je ziet. Je kiest jouw favoriete woningtype, de kavel met de perfecte ligging en je bepaalt zelf hoe je jouw tweede woning indeelt en sfeervol inricht zodat je je straks ook hier in Drenthe helemaal thuis voelt. Inclusief alle wellness die het extra relaxed maakt.

Interesse? Meld je aan via de projectwebsite www.dedrentsehoeven.nl. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen. Vervolgens gaan we met jouw wensenlijstje aan de slag en starten we met de verkoop van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitengoed De Drentse Hoeven | Schoonoord Drenthe
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Coevorden.

Aanmelden