Nieuwbouw Sleen

Coevorden - Sleen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

In het gebied aan de westkant van Sleen, dat wordt begrensd door de manege aan de Zetelveenweg in het noorden en de sportvelden in het zuiden, wordt gedacht aan een uitbreiding met ongeveer 75 woningen, die tot circa 2020 voorzien in de verwachte groei. Het is de bedoeling dat invulling van het nieuwe woongebied zeer gevarieerd wordt: er worden kavels uitgegeven, er wordt projectmatig gebouwd in alle prijsklassen en er is ruimte voor huurwoningen.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw Sleen
Koopwoningen
55 (waarvan 55 beschikbaar)
Huurwoningen
20 (waarvan 20 beschikbaar)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Coevorden.

Aanmelden