Zevenaar Het Kapiteel

Coevorden
Actueel aanbod

€ 309.000,- tot € 397.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 137m2
Kaveloppervlak
204 - 336m2
Inhoud
478 - 567m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

De Stede
De Stede is een uitbreidingslocatie die tamelijk landelijk gelegen is. Om een goede, geleidelijke en natuurlijke overgang van stad naar buitengebied te creëren is er gekozen om in lage woningdichtheid te bouwen: voornamelijk tweekappers, vrijstaande woningen en twee korte blokjes met hoek- en rijwoningen. Door deze woningtypes en door ze te combineren met een garage ontstaat er kleinschaligheid en verdunning.

Woningen
De woningen zijn allemaal gericht op de straat en volgen de boogstraal van de straat. Elke straat begint en eindigt met een vrijstaande woning. De randen van het plangebied hebben dus de laagste dichtheid. In het binnen gebied, aan de Helmingshaag bevinden zich nog 2 korte rijtjes (of brede tweekappers).
In het plan Het Kapiteel worden in totaal 24 grondgebonden woningen ontwikkeld. Dit betreft een combinatie van vrijstaande/geschakelde, twee-onder-een-kap, hoek- en rijwoningen. De te realiseren woningen zijn zeer divers en hebben een woonoppervlakte tussen de ca. 113 en 137 m2.

Keuzevrijheid
In ons plan Het Kapiteel valt er voor iedereen iets te kiezen, een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoning, hoekwoning of tussenwoning. Waarbij elke woning een keur aan opties heeft in de plattegronden, uitbreidingen, voorzieningen en energiepakketten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zevenaar Het Kapiteel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 309.000,- tot € 397.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Coevorden.

Aanmelden